Vinyl

TC-Gulve er en af fyns førende inden for vinylgulve til alle husets rum. I butikken på Hans Egedes Vej finder De altid mere end 20 ruller vinyl, og mere end 200 prøver. Priser fra KUN 119,- pr m2

   

 Semois White Grey                        Trend Oak Snow

 300 & 400cm br.                           200, 300 & 400cm br.

 279,- pr. m2                                   179,- pr. m2

 ____________________________________________________________________________________________________

Ovenstående er et lille udvalg af de vinyler vi har i butikken, de br. der er markeret med fed er på lager, resten er bestillings vare (ca. 3 arbejdsdage).

Tryk på diverse link for mere inspiration.

Tarketts Boligvinyler

Migadans vinyler

 

Hvorfor vælge vinyl

Vinylgulvet er det gulv, som bedst lever op til de krav, der stilles i det moderne køkken. Den lukkede overflade uden samlinger og sprækker hvor snavs og støv ikke kan samle sig, gør den velegnet til allergiker, da den er utrolig let at rengøre. Samtidig er vinylgulvet det underlag, som med sin bløde opbygning giver den bedste komfort.

Vinylgulve lægges flere og flere steder i hjemmet f.eks. entre og bryggers.

Muligheder med vinyler

Det brede udvalg af mønstre, farver, designs giver mange muligheder for at understøtte en individuel boligindretning. Hvad enten du er til en enkel og minimalistisk boligindretning, det rustikke eller en bolig med klassiske pyntegenstande - er der mange muligheder for at finde det design der falder i din smag. Skal vinylet kun bruges i en del af et rum er det utrolig nemt at ved hjælp af en liste at lave en pæn overgang til klinker eller trægulve.

Slidstyrke

Der er stor forskel på kvaliteten af vinylgulve. Vælger du en god kvalitet, plejer og vedligeholder gulvet korrekt, holder det i mange år. Når du vælger vinyler er det vigtig at se på, hvor tyk den er, dens slig lag og dens overflade. De typer, som er overfladebehandlet, så porerne er lukket, er de mest rengøringsvenlige og slidstærke.

At købe ny vinyl er en investering, du skal blive glad for, hver dag i mange år. Det er derfor vigtigt at overveje hvilke ønsker og krav du har. Alle har vi individuelle ønsker og behov.