Tæppe Carlsen startede i Kongensgade nr. 74-76 i 1971.

Tæppe Carlsen solgte bygningen og flyttede til Slotsgade. Året efter vendte vi tilbage i nybygningen på hjørnet Kongensgade – Vestre Stationsvej.

Tæppe Carlsen valgte at flytte firmaet til Rismarksvej i 1991. Ved flytningen til Rismarksvej, blev der etableret en erhvervsafdeling, som i dag løser opgaver i hele Danmark.

Navnet blev ændret ved etableringen af den nye afdeling til TC-Gulve AS – Tæppe Carlsen.

Aktieselskabet TC-Gulve har i dag 7 fastansatte gulvmontører, samt en håndfuld freelance montører der klarer alle former for monteringsopgaver.

Vores montører er alle topkvalificerede indenfor deres felt, og har alle mange års erfaring. Dette kombineret med dygtig ledelse er Deres garanti for veludført håndværk – hver gang. Den daglige drift står Ove og Brian Juulsmose for, med hjælp af sælgeren Fritz Hansen. I administrationen sidder Annette og Helle Juulsmose.

Den 15.04.2016 føjede vi endnu et kapitel til vores historie, der flyttede vi nemlig ind vores nye lokaler på Hans Egedes Vej 9-11A, 5210 Odense NV. Her ser vi frem til, at byde nye som gamle kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser velkommen i de nye lokaler.