fbpx

1/3-21 !! BUTIIKEN ER ÅBEN IGEN !! 1/3-21

LVT

VORES LEVERANDØRER

HVORFOR VÆLGE LVT ?

Stilfulde og slidstærke LVT vinyl gulve til hjemmet, der samtidig føles blødt og behageligt at gå på og nemt at holde rent. I butikken har vi altid en masse varianter på lager, og står klar til at servicere Dem. Priser fra 289,- pr m2. – kig ind og få inspiration til dit næste gulv.

 

LVT vinyl gulve er designet til at klare hverdagens udfordringer. De er slidstærke og rengøringsvenlig og fås i mange variationer. Om det er til køkkenet, værelset, stuen eller alt der imellem, har vi helt sikkert det rette LVT gulv til dig. LVT findes både som vinylfliser og vinylplanker. 

 

LVT kan fåes både som “klik” og som “looselay” , disse findes med forskellige bagsider.  I TC sælger vi LVT med foam og kork bagsider, hvor sidstnævnte blandt andet er lundende og stødabsorberende, lyddæmpende. 

Fælles for alle LVT er at overfladen består af stærk vinyl. Gulvet er velegnet til brug i både køkken, stue, bryggers og værelser, både hjemme og i sommerhuset.

Vores vinylgulve fåes fra 2,5mm til 11,5mm og kan derfor lægges de fleste steder og så tåler de ALLE gulvvarme !

 

LVT Vinylgulv med klik, er den helt perfekt løsning, hvis du skal bruge en vandtæt eller vandafvisende gulvbelægning. 

 

Da LVT fås i henholdsvis klassificering 33 eller 34 til kommercielt brug, anbefaler TC Gulve OGSÅ denne type gulv til erhverv.

FORDELE VED LVT

Der findes hundredvis af forskellige stilarter, farver og mønstre, så der er et LVT gulv til enhver smag og til ethvert projekt. 

Nogle af de væsentligste fordele er: 

Fugtbestandighed, hvilket gør LVT til det bedste valg til køkkener ridse og plet modstandsdygtighed er med til at sikre stor holdbarhed og problemfri vedligeholdelse 

Lunende og akustiske egenskaber gør LVT behageligt at træde på fremragende renseevne 

Tykkelsen gør LVT det til det ideelle gulvvalg til istandsættelser og renoveringer, også direkte på eksiterende gulv.

BRUG FOR HJÆLP TIL AT VÆLGE?

VI ER ALTID TIL RÅDIGHED. VI HJÆLPER ALTID.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere