fbpx

Vinyl

VORES LEVERANDØRER

HVORFOR VÆLGE VINYL?

Vinylgulvet er det gulv, som bedst lever op til de krav, der stilles i det moderne køkken. Den lukkede overflade uden samlinger og sprækker hvor snavs og støv ikke kan samle sig, gør den velegnet til allergiker, da den er utrolig let at rengøre. Samtidig er vinylgulvet det underlag, som med sin bløde opbygning giver den bedste komfort.

Vinylgulve lægges flere og flere steder i hjemmet f.eks. entre og bryggers.

TC-Gulve & Gardiner er en af fyns førende inden for vinylgulve til alle husets rum. I butikken på Hans Egedes Vej finder du altid omkring 15 ruller vinyl, og mere end 100 prøver.

Vinylgulve er designet til dig, der sætter pris på indretning med et personligt præg, og som vil have tid til andet end rengøring. Med vinylgulve har du muligheden for at vælge mellem et stort udvalg af gulve med forskellige design, lægningsmuligheder og egenskaber.

Det brede udvalg af mønstre, farver, designs giver mange muligheder for at understøtte en individuel boligindretning.

Hvad enten du er til en enkel og minimalistisk boligindretning, det rustikke eller en bolig med klassiske pyntegenstande – er der mange muligheder for at finde det design der falder i din smag.

Skal vinylen kun bruges i en del af et rum er det utrolig nemt ved hjælp af en overgangsskinne, at lave en pæn overgang til klinker eller trægulve.

Der er stor forskel på kvaliteten af vinylgulve. Vælger du en god kvalitet, plejer og vedligeholder gulvet korrekt, holder det i mange år.

Når du vælger vinyl er det vigtig at se på, dens tykkelse, dens slig lag og dens overflade. De typer, som er overfladebehandlet, så porerne er lukket, er de mest rengøringsvenlige og slidstærke.

At købe ny vinyl er en investering, du skal blive glad for, hver dag i mange år. Det er derfor vigtigt at overveje hvilke ønsker og krav du har. Alle har vi individuelle ønsker og behov.

BRUG FOR HJÆLP TIL AT VÆLGE?

VI ER ALTID TIL RÅDIGHED. VI HJÆLPER ALTID.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere