fbpx

Gardiner

VORES LEVERANDØRER

FUNKTIONELLE OG DEKORATIVE GARDINER

Hos TC-Gulve og Gardiner ApS finder du alle former for gardiner, f.eks. persienner, rullegardiner, lamelgardiner, plisségardiner, panelgardiner, foldegardiner og markiser, samt screens.
Vi er hele tiden med på de nyeste trends, mens vi samtidig kan tilbyde de mere klassiske løsninger – både til at give en funktionel men også en dekorativ effekt i rummet.

Det er vigtigt for det samlede udtryk, at gardinerne matcher rummets møbler og øvrige interiør, og vi giver dig derfor gerne den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet. Så kan du være sikker på at skabe et individuelt udtryk.

Vores professionelle rådgivere kommer gerne ud til dig. Gratis og uforpligtende.

Vores gardinkonsulenter kører på Fyn.
Vi medbringer gerne prøver udfra den samtale vi har haft i butikken eller over telefonen.

Vi har alt inden for solafskærmning og markiser.

Vi laver totalløsninger

Få besøg af vores gardinkonsulent.

VORES SORTIMENT

Lameller fås i en bredde af 127mm, 89mm, 63mm. Afhængig om man ønsker et fint design eller et mere maskulint udtryk, vil valget af bredden , samt farvevalg være afgørende. Lamelgardiner fås til blandt andet karnapper og skrå vinduer. Parkering af lammellerne kan være i højre eller venstre side. Skinnen kan fås med motor, snor/drejestang eller med snor/kædebetjening. Lamellerne er også utrolig nemme af rengøre.

Dette er betegnelsen for gardiner af som monteres på gardinstænger.
Gardinlængder kan være gulvlange eller gå til vindueskarmen – alt efter dit ønske.Her nævnes forskellige måder at sy gardiner på:

1. REGISBÅND – Er et bredt rynkebånd , der skaber et blødt og afslappet look.

2. FASTE LÆG – Er et permanent læg, som sikrer at gardinerne forbliver i smukke folder uanset brug.

3. KOVSERRINGE – Er en moderne stil med metalringe slået i selve stoffet. Ringene giver et rustikt og trendigt look til gardinerne.

DETTE ER ET LILLE UDSNIT AF MULIGHEDER – TAG DIN GARDINMAND MED PÅ RÅD.

Lux Persiennen er udført i kraftig aluminium og fås i forskellige lamel bredder 50 mm, 35mm og 25mm. Der hver især giver en optimal afskærmning. Betjeningsmulighederne er i højre eller venstre side.

Ellegant på den lette måde.

Lette og luftige gardiner udført i ellegant design. Mange varianter forefindes blandt andet til skrå, halvrunde og trapetsformede vinduer.

Den moderne arkitektur stiller krav til udformningen af fleksible løsninger.

Der findes mange betjeningsmuligheder så som : motoriseret, almindelig snorbetjening eller endeløs snor/kæde i ønsket side og højde samt en uden betjeningssnor men med justerbar over- og underliste.

Vi forhandler samtlige VELUX gardinløsninger, kom ind i butikken og se de forskellige muligheder.

VELUX ovenlysvinduer er udstyret med beslag, der letter monteringen og gør en præcis montering mulig hver gang! Gardinets topkasse klikkes på plads i de formonterede beslag på vinduet, og sideskinnerne monteres. Enkelt og hurtigt – og gardinet er nu klart til brug.

Der er ca. 1 uges levering.

Nem montering med VELUX

VELUX har et udvalg af tilbehør, der kan være til stor hjælp, hvis du har et ovenlysvindue, der er placeret uden for normal rækkevidde, eller hvis dit VELUX ovenlysvindue trænger til en kærlig hånd. Du kan også få dit manuelt betjente ovenlysvindue til at fungere som et elektrisk eller solcelledrevet VELUX INTEGRA® ovenlysvindue ved at efterinstallere en af vores motorer.

Monteringsvejledninger

Monterings vejledninger kan hentes på nedenstående link:

www.veluxshop.dk/kundeservice/montering

Rullegardiner er en ideel løsning til indretning, hvor du ønsker et moderne og stramt udtryk. Kollektionen til rullegardiner indeholder et væld af spændende designs, både i klassiske farver, mønstre og strukturer og unikke, trend stoffer med iøjnefaldende mønstre og stærke farver.

BRUG FOR HJÆLP TIL AT VÆLGE?

VI ER ALTID TIL RÅDIGHED. VI HJÆLPER ALTID.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere