fbpx

Solafskærmning

SOLAFSKÆRMNING TIL ETHVERT FORMÅL

Hos TC-Gulve og Gardiner ApS finder du alt indenfor solafskærmning, både til indvendig og udvendig brug. Vi er hele tiden med på de nyeste trends, mens vi samtidig kan tilbyde de mere klassiske løsninger – både til at give en funktionel men også en dekorativ effekt i rummet. 

SOLAFSKÆRMNING HOS TC-GULVE & Gardiner

Solafskærmning er en vigtig del af et hvert hjem. Det er først og fremmest en praktisk foranstaltning for at holde lys ude eller skærme af for privatlivet. Men det er også en afgørende del af det æstetiske udtryk i dit hjem. Derfor er valget af nye gardiner og anden afskærmning en stor beslutning. Da det  anbefales at få råd og vejledning og købe lokalt, kan man måde komme ind i butikken eller gå en konsulent ud i ens hjem.

Vi forhandler alle typer af gardiner.  Gardiner skaber stemning og er en af de hurtigste måder at forandre og forny et rum. vi forhandler gardiner, plisser, mørklægning, “pynte” gardiner og mange flere. Alle kan fås i forskellige længder og modeller, så du kan vælge det udtryk du ønsker

Vi forhandler udendørs solafskærmning, i form af markiser, i højeste kvalitet, som skærmer for solen på terrassen. Få yderligere information klik “læs mere” under markiser.

Når man skal finde den rigtige form for solafskærmning, er det et samarbejde mellem konsulenten og kunden. Vi kommer med alt vores viden om, hvad der ser god ud, og hvad der passer til dit hjem

Vi ved det ikke er alle der har en klar ide om hvad de kunne tænke sig, eller hvilke muligheder der er. Derfor er vi altid klar til at hjælpe. Det kan være, at du allerede har en klar idé om, hvad du ønsker, og dermed tager vi udgangspunkt i det. Vi lover vi kan finde noget, som du bliver glad for.

 

 

 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere