fbpx

Trægulve

VORES LEVERANDØRER

KVALITETS TRÆGULVE

TC-Gulve & Gardiner har et stort udvalg i forskellige kvalitets trægulve, vi er forhandler af bla. Tarkett & Haro trægulve.
De mest brugte træsorter i Danmark er Ask og Eg, som er hårde og robust og passer perfekt til det danske klima.
Kig ind og se hvilket trægulv der passer til jer.

Trægulve til alle rum
Smukke trægulve betyder meget for indretning og design. Du har sikkert set inspirerende interiørbilleder med flotte gulve i tidsskrifter eller på internettet. Eller talt om indretning med venner og bekendte!

Og interessen for trægulve i andre rum end stuen og soveværelset er stigende. Som i andre vigtige valgsituationer opstår der mange spørgsmål, når man skal vælge.

Fordele
På grund af lamelbrædders trelagskonstruktion med en kerne af en træbaseret plade kan lamelbrættet ikke svinde i bredden, når det tørrer, og derfor vil der ikke opstå store revner mellem brædderne.

Vælg træsort efter udseende og slidstyrke
Fyr, gran og birk er lyse, men også relativt bløde og ikke så slidstærke. Andre træsorter som bøg, eg og ask er derimod mere robuste over for dagligt brug.

Vælg gulv ud fra vedligeholdelse
Et lud- eller ubehandlet trægulv er det mest krævende trægulv . Et oliebehandlet gulv er mere modstandsdygtigt over for snavs og fugt end et ubehandlet gulv.

Et lakeret gulv er nemmest at holde, men er der kommet skader i lakken, skal det slibes og genlakeres hvilket er meget tidskrævende.

MERE INFORMATION

Ja, det er muligt at lægge trægulv i et køkken, men anbefales ikke.

Trægulv er et levende materiale hvilket betyder at væsker kan sive ned i det. Forskellige væsker kan også danne permanente pletter mm. I køkkenet er det en god idé at vælge en hårdfør træsort. Det er også muligt at få speciel behandlet trægulve, laminat- eller vinylgulve med trælook hvis trægulve ønsket i køkkenet.

Alle de trægulve vi i TC-Gulve & Gardiner forhandler er godkendte til gulvvarme.

Hvis man vælger et trægulv i eg eller ask er det meget robust over for dagligt brug.

Det kommer an på hvilket træsort man vælger og om gulvet er ubehandlet, olie behandlet eller lakeret.

BRUG FOR HJÆLP TIL AT VÆLGE?

VI ER ALTID TIL RÅDIGHED. VI HJÆLPER ALTID.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere