fbpx

Om os

OM TC-Gulve & Gardiner ApS

Der er mange fordele ved at handle hos TC-Gulve & Gardiner. Vi har et stort udvalg, fornuftige priser og en god service. Vi har mange kompetente medarbejdere, der er klar til at rådgive dig på bedste vis.

Du kan se fordelene her:

  • Stort udvalg af gulvbelægning og gardiner
  • Fornuftige priser og høj kvalitet
  • God service og kompetent rådgivning
  • Moderne belægningstyper med god slidstyrke

Der er altså en lang række fordele, som du får glæde af, når du handler hos TC-Gulve & Gardiner. Det gælder uanset om du søger flotte gardiner eller gulvbelægning. Vi kan hjælpe dig med begge dele. Stort udvalg, fornuftige priser og høj kvalitet som appellerer til enhver.

Kom forbi vores forretning og lad os hjælpe dig. Du kan altid få et uforpligtende tilbud.

HISTORIE

Tæppe Carlsen startede i Kongensgade nr. 74-76 i 1971.

Tæppe Carlsen solgte bygningen og flyttede til Slotsgade. Året efter vendte vi tilbage i nybygningen på hjørnet Kongensgade – Vestre Stationsvej.

Tæppe Carlsen valgte at flytte firmaet til Rismarksvej i 1991. Ved flytningen til Rismarksvej, blev der etableret en erhvervsafdeling, som i dag løser opgaver i hele Danmark.

TC-Gulve & Gardiner har i dag 2 fastansatte gulvmontører, samt en håndfuld freelance montører der klarer alle former for monteringsopgaver.

Den 15.04.2016 føjede vi endnu et kapitel til vores historie, der flyttede vi nemlig ind vores nye lokaler på Hans Egedes Vej 9-11A, 5210 Odense NV. Her ser vi frem til, at byde nye som gamle kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser velkommen i de nye lokaler.

Vores montører er alle topkvalificerede indenfor deres felt, og har alle mange års erfaring. Dette kombineret med dygtig ledelse er Deres garanti for veludført håndværk – hver gang. Den daglige drift står Daniel Oemig og Nicklas Berg Hovesen for.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere