fbpx

Tæppefliser

VORES LEVERANDØRER

STORT UDVALG AF TÆPPEFLISER

Hos TC-Gulve & Gardiner ApS har vi mange muligheder indenfor tæppefliser. Om det skal bruges i hjemmet, på kontoret eller et tredje sted, så har vi næsten med sikkerhed den type tæppeflise du har brug for. Kig ind i butikken for at se mulighederne, og lad dig inspirere.

Tæppefliser varmer og isolerer, er lyddæmpende og slidstærke og ideelle som gulvbelægning i gangarealer, entréen og rum med høj trafik.

Ønsker de en anderledes og fleksibel tæppeløsning, så er tæppefliser det rette valg.

Med tæppefliser kan man fx selv sammensætte et mønster på ens gulv i lige nøjagtig de farvekombinationer man ønsker, det er ligeledes også muligt at vælge et helt ensfarvet tæppeflise gulv.

Med tæppefliser har man muligheden for at bruge gulvet i indretningen på en ny og moderne måde.

Til nogle rum er det klassiske væg til væg-tæppelook det, som passer bedst ind. Med disse “fliser” kan du opnå et udseende som banevarer og samtidig få tæppeflisernes mange fordele.

Tæppefliser: Det miljøvenlige valg

Miljøet har stor gavn af tæppefliserne, når du nøjes med at udskifte enkelte steder efter behov. Den høje slidstærke giver desuden tæppefliserne en lang levetid, hvilket også reducerer antallet af udskiftninger.

Tæppeflisene kan monteres på de fleste typer undergulve og er lette at tilpasse. Efter montering er tæppefliserne sort set vedligeholdelsesfrie, da støvsugning normalt er tilstrækkeligt.

Tæppefliser er en praktisk og fleksibel løsning, der giver unikke designmuligheder. Tæppefliser muliggør en nem udskiftning af enkelte fliser, hvis nogle bliver plettede, eller du ønsker at skifte en farve ud.

“Fliserne” er særdeles velegnede til moderne kontormiljøer, som kræver stor fleksibilitet.

Tæppefliserne er en yderst fleksibel gulvløsning, som giver nem adgang til gulvet under tæpperne.

Det betyder, at det er nemt at få adgang til fx kabelgulvet, hvis der skal foretages reparationer eller nye installationer.

Det er især en fordel i rum, hvor der ofte sker forandringer.

BRUG FOR HJÆLP TIL AT VÆLGE?

VI ER ALTID TIL RÅDIGHED. VI HJÆLPER ALTID.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere