fbpx

Markiser

VORES LEVERANDØRER

BEHAGELIG SKYGGE MED MARKISER

På udkig efter markise, en lækker terrasseoverdækning eller en anden form for effektiv solafskærmning?

Hos TC-Gulve & Gardiner ApS er vi leveringsdygtige på flotte og funktionelle markiser som forlænger sommeraftenerne. Slap af i skyggen når varmen bliver for meget, tag det sene aftensmadsmåltid uden dug på bordet, eller nyd kaffen på en regnvejrsdag uden at blive våd.

Hvis De ønsker at kombinere et godt udsyn med et behageligt og skyggefuldt indemiljø, så er markiser et godt valg. En markiseløsning er fleksibel: Den fylder ikke meget. Ønskes der skygge, trækkes den ud. Ønskes direkte sol, trækkes den ind. Samtidig kan en markise indgå som et væsentligt element i bygningens arkitektur.

Forlæng sommeraftenerne. En markise over terrassen holder duggen på afstand, og holder på solens varme. Skulle der falde lidt regn, er der lunt og tørt under markisen, så man stadig kan nyde at være udenfor. Alle vores markiser er produceret til at kunne modstå det danske vejr. En markise markerer på en flot måde terrassen, og den giver en fornemmelse af de sydlige himmelstrøg i haven.

For at finde den markise, der passer bedst til din bolig, er det vigtigt, at du får ekspertrådgivning af en af vores markise- forhandlere, før du beslutter dig for en model.

Vi anbefaler, at du lader forhandleren sætte markisen op, så den monteres korrekt. En forkert monteret markise kan ødelægge dit hus eller tag.

Markisen reguleres nemt, ved håndkraft eller fjernbetjening. Eller vælg markisens autopilot, så indstiller den sig selv alt efter lys, vind og vejr. Med markisen ude får I et ekstra rum mellem huset og haven, hvor lys, luft og varme er lige tilpas.

Vi forhandler markiser fra Acrimo og Faber.

MERE INFORMATION

BRUG FOR HJÆLP TIL AT VÆLGE?

VI ER ALTID TIL RÅDIGHED. VI HJÆLPER ALTID.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere